utorok 12. júla 2011

Video, download : PeBe (SL) + Comez (SN) + SV (PO) + N2H (SN)


PeBe - Ešte stále... (prod. McM)
Opäť sa nám raz nazhromaždovalo pár singlov, albumov a videí. O tom, že východ nespí, sa v poslednom čase dočítaš na rôznych weboch. Na našom predstavujeme nový singel od PeBe-ho, nazvaný ''Ešte stále''. 
Trek vznikol za pomoci producenta McM, ktorý ponúkol podmaz. Rap sa nahrával u Ventiho z Flapsu, v jeho štúdiu SALATECH v Bratislave. Video vzniklo dodatočne z dlhej chvíle a bolo natáčané v HD, aj keď len s obyčajnou mobilnou kamerou, takže ho treba brať s nadhľadom a len ako také vyobrazenie danej témy. Všetky zábery sú z viacerých častí hlavného mesta. 
Na download ponúkame samotnú mp3, ako aj video vo wmv.



DOWNLOAD MP3:
odkaz 1 (mediafire.com)
odkaz 2 (hip-hop.sk)
odkaz 3 (uloz.to)
DOWNLOAD VIDEO wmv (133MB):
odkaz 1 (mediafire.com)
odkaz 2 (hip-hop.sk)
odkaz 3 (uloz.to)
odkaz 4 (dropbox.com)
ČLÁNOK (hip-hop.sk):
odkaz (hip-hop.sk)


Comez a McM - Ying Yang (prod. McM)
Ďalší download má o5 na svedomí McM, po producentskej stránke a Comez po tej rapovej. Jedná sa o singel, ktorému nadávajú ''Ying Yang''. Sťahuj TU alebo dole. 
Comez dal nedávno do obehu svoje demo Carneval, kde hosťujú aj chlapci z N2H, konkrétne Taupo Braf, Rodeez a Deratelump. Sťahuj TU.



DOWNLOAD MP3:
odkaz 1 (hip-hop.sk)
DOWNLOAD CD (Comez - Karneval - 2011):
odkaz 1 (uloz.to)


Strana Východná - Odhodlanie
Čerstvý mixtape z Prešova dala do obehu Strana Východná, ktorú tvorí raper Er.O.Be.O a producent/dj Dj Rezumé. Na tomto počine sa podieľali aj Marek6.59, Dj Nula a K.O.S. (Kosthy) . Marek6.59 a Dj Nula prispeli skrečmi a Marek navyše aj repovo, konkrétne v treku Leto v ringu, kde sa pridal aj K.O.S.
Na pesničku Odhodlanie sa odhodlali natočiť klip, tak si to pozri...




DOWNLOAD MIXTAPE:
odkaz (uloz.to)

KONTAKT:


N2H - Rajón (prod. Sancho)
N2H a ich Rajón natočili foťákom a musím povedať, že sa im to vydarilo. Podmaz zaobstaral Sancho z Bardejova. Táto vec sa odprezentovala aj na hip-hop.sk, čekuj TU.



ČLÁNOK (hip-hop.sk):
odkaz (hip-hop.sk)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára