utorok 4. októbra 2011

Video : 2jazVás + Marek6.59 (SL+PO)


2jazVás ft. Marek6.59 & Elle - Keď som happy (video)
20teho augusta sa v Starej Ľubovni konala akcia Mirabel FlatDance. Na tejto akcii sme sa zúčastnili aj my, 2jazVás (PeBe+Nulovič), DJ Giznis dopĺňal atmosféru hudbou celý ďeň a vypomáhal mu aj Marek6.59
Marek nám vypomohol aj za mikrofónom, konkrétne v dvoch skladbách a to Prichádzam z mesta a Keď som happy, na ktorú sme aj natočili klip, pozostávajúci z pár záberov zo skúšky a samotného koncertu. 
Pôvodne mali natočené videa zostať klasicky uložené v šuflíku ako všetky ostatné, ale nakoniec sme túto tradíciu porušili. Zábery nie sú najkvalitnejšie, sú z rôznych zdrojov, preto netreba očakávať neskutočnú kvalitu. Marek sa odhodlal a pomixoval všetko, čo bolo k dispozícií a čo bolo ako tak použitelné.
Výsledok sme nahodili na youtube na Marekov profil a samozrejme aj na našom uloz.to účte na stiahnutie, sťahuj TU.

Bližšie informácie o FlatDance akcii nájdete na tomto FB odkaze. Fotky z akcie nájdeš TU. Prvé miesto a titul majstra Slovenska získal Dominik Nekolný, ktorému sa to podarilo už tretíkrát po sebe :)
Večer na afterpárty pokračoval vo svojej robote za gramcami DJ Giznis, ktorý sprevádzal vystupujúcich, ako je Menfo, Vajkres (DaWeed, DžonyBi, Kurťas, Leščo), 2jazVás (PeBe, Nulovič), atď...



DOWNLOAD VIDEO:
odkaz (uloz.to)

KONTAKT 2jazVás:
dvajazvas.tym.sk
youtube.com/nulovic

KONTAKT Marek6.59
facebook.com/ujo marky
youtube.com/SWRmarek659
my.hip-hop.sk/Marek659
marek659.yw.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára